Welkom bij Heriz,

De familie Heriz houdt zich al vele generaties lang bezig met de handel in Perzische tapijten, van generatie tot generatie worden de fijne kneepjes van het vak doorgegeven aan de nieuwe generatie. Door de deskundigheid en ervaring kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken die aan uw behoeften voldoen.

Bij ons kunt u terecht om een zeer ruime collectie te bewonderen. Wij zijn al meer dan 25 jaar de specialist in het vervaardigen van handgeknoopte Perzische- en Oosterse tapijten.

In onze ruime winkel aan de Goudsesingel 214 te Rotterdam kunt u zich op uw gemak oriënteren voor een eventuele aanschaf. U vindt bij ons een ruim assortiment aan Perzische kwaliteitstapijten in verschillende uitvoeringen en maten. Zo hebben wij al tapijten van 30 x 30 cm oplopend tot 500 x 300 cm en nog groter in het assortiment en zijn er ook nog grotere maten te bestellen.Voor ieder budget en smaak hebben wij geschikt tapijt.

Door eigen import zijn wij bovendien in staat om deze prachtige tapijten betaalbaar te houden. Perzische/Oosterse tapijten zijn weer helemaal terug en trendy. Deze tijdloze tapijten, passen qua uitvoering en kleur in vrijwel iedere huiskamer. Voor zowel een modern of klassiek interieur; bij ons vindt u het tapijt wat u zocht en wat perfect bij uw interieur past.

Wij geven u deskundige uitleg en advies over de verschillende tapijten en bieden u de mogelijkheid om een aantal tapijten naar keuze te selecteren en in uw eigen woonkamer te beoordelen waardoor u een impuls aankoop voorkomt. Al onze tapijten zijn voorzien van een echtheidslabel en wij geven uiteraard garantie op al onze tapijten.

Collectie

Perzische tapijten
Een Perzisch tapijt wordt met liefde en zorgvuldigheid gemaakt, al eeuwen lang zijn mensen bezig om prachtige nieuwe creaties te bedenken die mensen bewonderen en betoveren. Perzische tapijten komen voornamelijk uit Afghanistan, Tadzjikistan, Uzbekistan, Turkije, Armenië maar ook India en China.

Perzische tapijten worden veelal een belangrijk onderdeel van uw interieur dus het zorgvuldig uitkiezen van de juiste tapijten vraagt om deskundigheid. Wij kunnen u daarbij het beste van dienst zijn.

Materialen
De materialen die gebruikt worden bij het maken van Perzische tapijten zijn onder andere wol, zijde en katoen, de basis bestaat meestal uit deze materialen. De wol is veelal afkomstig van schapen, geiten en kamelen. Schaapswol is het meest gebruikte materiaal, ook geitenwol komt regelmatig voor. Kameelwol wordt weinig gebruikt voor producten die zijn vervaardigd door nomaden. Omdat zijde kostbaar is wordt het gebruikt bij de vervaardiging van kostbare fijngeknoopte tapijten.

Bij Heriz Perzische Tapijten vindt u een zeer ruimte collectie van diverse soorten klassieke en moderne Perzische tapijten. Op onze website vertonen wij maar een deel van onze ruime collectie zodat u langs kunt komen om meer van dit schitterende handwerk te genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact