Tapijt kopen Rotterdam

Tapijt kopen bij Heriz in Rotterdam

Als u een tapijt wilt kopen in Rotterdam bent u bij Heriz Tapijten van harte welkom. Bij ons vindt u de mooiste Perzische en Oosterse tapijten van hoge kwaliteit. Doordat we zelf de import van tapijten verzorgen, bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Door ons ruime assortiment vindt u altijd het tapijt dat volledig aan uw wensen voldoet. 

Een tapijt is niet meer weg te denken uit ons interieur. Het zorgt voor een warme uitstraling en biedt het nodige comfort. Daarnaast is een Perzisch vloerkleed een echte eye-catcher in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Een Oosters vloerkleed is geschikt om te gebruiken in diverse woonstijlen. Een tapijt is dan ook leverbaar in diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld klassiek, modern, Ziegler of Kelim. 

De prachtige patronen brengen een ruimte tot leven en zorgen voor een sfeervolle ambiance. Als u een tapijt wilt kopen in Rotterdam staan de specialisten van Heriz Tapijten dan ook graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring en vakkennis kunnen we u altijd voorzien van een uitstekend advies. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u op zoek bent naar een klein tapijt, of liever een vloerkleed wilt kopen met een grote afmeting.

Perzisch tapijt kopen omgeving Rotterdam

Heriz Tapijten is dé specialist op het gebied van handgeknoopte Perzische en Oosterse tapijten van hoge kwaliteit. In onze winkel bent u niet alleen van harte welkom als u een tapijt wilt kopen, maar u kunt bij ons ook tapijten inruilen. Zo kunt u uw interieur op een voordelige manier van een prachtig nieuw vloerkleed voorzien. Ook voor het restaureren van tapijten of het renoveren van vloerkleden staan we voor u klaar. 

Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we uw vloerkleed op professionele wijze herstellen. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen waardoor de authenticiteit van het tapijt behouden blijft. Een tapijt kopen van Heriz in Rotterdam is een persoonlijke keuze. De keuze voor een vloerkleed stemt u natuurlijk af op uw voorkeuren maar ook op die van uw interieur. Daarom heeft u bij ons altijd de keuze uit diverse soorten Oosterse vloerkleden in verschillende kleuren en patronen. 

Ook qua afmeting bieden we een ruim assortiment. Zo kunt u bij ons al een tapijt kopen van 30 x 30 cm. Maar ook als u een groot tapijt wilt kopen staat Heriz in Rotterdam voor u klaar. Daarnaast heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om het tapijt in uw eigen woonkamer te kunnen bewonderen. Zo maakt u altijd een weloverwogen beslissing. Uiteraard ontvangt u van ons altijd garantie op uw aankoop.

Tapijt kopen Rotterdam
Heriz Perzische tapijten