Tapijt reparatie Rotterdam

Tapijt reparatie in Rotterdam

Voor tapijt reparatie in Rotterdam bent u bij Heriz Tapijten van harte welkom. We zijn gespecialiseerd in het restaureren en repareren van alle soorten Perzische en Oosterse tapijten. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een vakkundige reparatie en kunt u weer jarenlang genieten van een perfect gerenoveerd vloerkleed. Voor tapijt reparatie in de omgeving Rotterdam bent u bij Heriz Tapijten dan ook aan het juiste adres. 

Een Oosters vloerkleed of tapijt is een kostbaar bezit. Uiteraard wilt u uw mooie Perzische tapijt zo lang mogelijk in goede conditie houden. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Ook een tapijt kan door toedoen van invloeden van buitenaf beschadigd raken. Hierbij kunt u denken aan franjes of tapijtranden die loslaten. Ook een gat in het tapijt wordt vaak veroorzaakt door externe invloeden. Hierbij kunt u denken aan brandgaten of beschadigingen welke veroorzaakt zijn door een verhuizing. 

Door de loop van de jaren wordt een vloerkleed natuurlijk ook onderworpen aan slijtage. Zeker als het tapijt deel uitmaakt van een looppad kan dit het geval zijn. Het Perzische tapijt kan dan op specifieke plaatsen onregelmatig slijten waardoor er kale stukken kunnen ontstaan. Uiteraard komt dit de uitstraling van het vloerkleed niet ten goed. Tapijt reparatie van Heriz in Rotterdam biedt dan de oplossing.

Vakkundige tapijt reparatie bij Heriz Tapijten in Rotterdam

Voor het laten restaureren en repareren van diverse soorten Oosterse en Perzische tapijten staan we graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring in het vak voorzien we uw geliefde vloerkleed altijd van een professionele reparatie. Binnen onze eigen werkplaats werken we alleen met de beste restaurateurs. Zij zorgen ervoor dat uw tapijt weer in goede conditie komt én blijft. Op deze manier kunt u weer jarenlang genieten van een prachtig vloerkleed dat onderdeel uitmaakt van uw interieur. 

Tapijt reparatie vergt een precies restauratieproces. Dit komt mede doordat een Perzisch of Oosters tapijt voornamelijk uit natuurlijk materialen bestaan zoals wol en katoen. Om de reparatie professioneel uit te kunnen voeren is niet alleen de nodige kennis noodzakelijk, maar er moet tevens gebruik gemaakt worden van specifiek gereedschap, kleurstof en eventueel schoonmaakmiddel. Daardoor krijgt uw prachtige vloerkleed zijn authentieke charme weer terug. 


Als u kiest voor een tapijt reparatie bij Heriz in Rotterdam, bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast geven we op elke tapijt restauratie een tevredenheidsgarantie. Als u uw tapijt van een reparatie wilt laten voorzien in Rotterdam staan de specialisten van Heriz Tapijten graag voor u klaar.

Heriz Perzische tapijten