Welkom bij Heriz Tapijten

In de sfeervolle straatjes van Haarlem begon onze reis. Nu, in het hart van het bruisende Rotterdam, delen wij, een familiebedrijf met een passie die zich al vier generaties voortzet, onze liefde voor Perzische tapijten. Elke keer als U onze winkel binnenstapt, verwelkomen wij U met een kopje warme koffie en het rijke verhaal achter elk tapijt. Elk handgeknoopt tapijt dat we tentoonstellen, draagt een uniek verhaal en wordt vergezeld door een echtheidscertificaat als bewijs van zijn authenticiteit.

Onze collectie is een mozaïek met zorgvuldig geselecteerde stukken uit landen als Iran, Afghanistan, India, China en Pakistan. Elk nieuw tapijt dat we aan onze collectie toevoegen, brengt een stukje van de wereld naar onze Rotterdamse winkel. Of U nu een klassiek ontwerp zoekt of iets moderns, wij hebben voor iedere smaak een perfect stuk.

Maar we bieden meer dan alleen verkoop. Wij adviseren, begeleiden U bij het vinden van het juiste tapijt en delen onze uitgebreide kennis over reiniging, reparatie en restauratie. We geven U zelfs de unieke mogelijkheid om een tapijt eerst in uw eigen ruimte te ervaren, zodat U kunt zien hoe het past in uw interieur en hoe het licht het kleed beïnvloedt. En mocht U nieuwsgierig zijn naar de magie achter de kleur en het patroon van een tapijt, dan zijn wij hier, met een kop koffie in de hand, klaar om U alles te vertellen.

We kijken er naar uit U te verwelkomen en samen op tapijtenjacht te gaan. Met een gevarieerde collectie en ons deskundig advies, zijn we ervan overtuigd dat U een stuk vindt dat perfect bij U past. Dus waar wacht U nog op? Kom bij ons langs, ervaar de warmte en traditie van onze winkel en laat U onderdompelen in de wereld van handgemaakte tapijten. Tot ziens in Rotterdam!

Het Boek der Boeken

Heriz in de media

in 2022 heeft de internationale bestseller auteur Ernest van der Kwast het verhaal van de eigenaresse van Heriz, Nadereh Andacheh, opgenomen in zijn nieuwe boek: 'Het Boek der Boeken'.